Qlocx.com har uppdaterats med ett helt nytt utseende som speglar de olika områden där våra smarta uppkopplade system hjälper användaren att förenkla sin vardag, oavsett om det är en privatperson eller en yrkesarbetare. Vi har gjort det enklare för våra besökare att hitta de produkter som är mest relevanta för just dem. Uppdelningen ser ut såhär:

Privat:

Om du är villaägare, lägenhetsboende eller fastighetsägare kan du här hitta smarta leveranslösningar för privata hushåll som både sparar tid och gör det mer bekvämt att ta emot paket till hemmet. Qlocx vision är att göra hemmet till ersättare för postombudet. Här hittar du produkter såsom postlådan MP4000 Smart, våra kylda leveransskåp för matleveranser, leveransrum och paketboxar för flerfamiljshus.

Företag:

Qlocx produkter är väl lämpade för att lösa utmaningarna hos företag, både i handeln och i byggindustrin. Hantering av leveranser och godsmottagning slukar mycket tid och resurser från verksamheter, som istället hade kunnat lägga den tiden på att förbättra och utveckla sina organisationer. Med våra produkter blir detta möjligt. För byggindustrin erbjuder Qlocx den välrenommerade leveranscontainern och den smarta leveranszonen. Till övrig handel finns våra smarta leveransrum och paketboxar som kan hjälpa butiker och kontor som regelbundet tar emot varuleveranser.

Övriga nyheter på Qlocx.com är bland annat bloggen som du just nu läser samt möjligheten att begära en offert och anmäla intresse för varje produkt direkt från vår sajt.

Vi ser fram emot att höra vad ni tycker om vår nya sajt och tar mer än gärna emot feedback om vad som kan göra den ännu bättre. Så tveka inte att kontakta oss!

Comment