Qlocx-teamet växer!

Comment

Qlocx-teamet växer!

Våren är på intåg och Qlocx-teamet och vi välkomnar nu två nya medarbetare - en karismatisk fältsäljare med lång erfarenhet av byggbranschen och en ung, ambitiös utvecklare som varit med och utvecklat ekonomiappen Zlantar. Tillsammans med våra nya kollegor fortsätter vi att digitalisera svensk bygglogistik och sätter kurs mot att göra våra produkter ännu smartare.

Vi ser fram emot ett spännande år där vårt team kommer fortsätta växa sig starkare. Håll utkik efter fler nya tjänster hos oss framöver i takt med att vår verksamhet växer!

Comment

Är du vår nya Sales Manager?

Comment

Är du vår nya Sales Manager?

Vilka är vi på Qlocx?

Qlocx revolutionerar hur man tar emot paket och leveranser genom våra egenutvecklade appstyrda lås. Mobilen blir din digitala nyckel till leveransenheten vilket ger oändliga möjligheter att skapa smarta logistiska flöden där man tar bort mötet mellan leveransbud och mottagare. Vår primära produkt mot byggsektorn är en uppkopplad leveranscontainer som placeras i staketet runt byggarbetsplatsen. Leveranscontainern tar främst emot mindre gods, exempelvis förbrukningsmaterial, och gör att logistiken till byggarbetsplatsen blir mer kontrollerad, säkrare och effektivare. Produkten tillåter bygget att arbeta utan att bli avbrutna i arbetsdagen. Som komplement till leveranscontainern så lanserar vi även två tilläggsprodukter, ett smart förbrukningsförråd samt ett automatiskt flöde för hantering av hyrmaskiner på byggarbetsplatsen. Bland våra existerande kunder inom byggsektorn finner du flera av de allra största t.ex. Skanska, NCC, JM och Veidekke.

Vad söker vi?

Qlocx är en startup i expansiv fas och för att fortsätta vår spännande och snabbt expanderande utveckling söker vi nu en Sales Manager med primärt fokus på utesälj för att driva Qlocx säljarbete mot byggarbetsplatser. Detta är ett säljjobb som skiljer sig från mängden där du får vara med och skapa en helt ny nisch inom Sveriges största industri där vi jobbar med nya spännande produkter för en modern och sömlös bygglogistik. Tillsammans jobbar hela bolaget som ett familjärt team med främsta mål att stötta och hjälpa till i säljarbetet vilket är djupt rotat i arbetskulturen vi skapat.

Vad innebär rollen?

Som utesäljare kommer du att vara ute och besöka våra kunder för att ta reda på hur våra logistikprodukter kan hjälpa dem. Du kommer till största del vara ute för att möta kund på byggarbetsplats men också på kundens kontor.

Vår försäljningsmodell bygger på närvaro hos kund och konsultativ försäljning i samråd med våra samarbetsorganisationer. Detta innebär en varierande och praktisk vardag. Ena stunden rullar du upp ärmarna för att demonstrera våra produkter för nya kunder och i nästa säljer du våra logistiktjänster till existerande kunder tillsammans med all den service och eftervård som kommer med Qlocx varumärke. Det handlar i stor mån om att vårda de goda relationerna med våra kunder samt att hjälpa dem hitta de mest effektiva logistiklösningarna för deras behov.

 • Du äger och driver Qlocx säljarbete med tydligt strategiskt fokus.

 • Du får en varierande vardag med allt från demonstrationer till strategiska beslut.

 • Du får möjlighet att sälja branschens mest banbrytande produkter och tjänster.

 • Du verkar i Stockholm med omnejd som bas men med nationellt och i framtiden även internationellt fokus.

Vad erbjuder vi?

Vi ger dig allt du behöver för att nå framgång i din roll. Du kommer att möta en unik kombination av självständighet och kamratskap, där du hanterar din egen planering samtidigt som du är en del av ett inkluderande team med exceptionell familjär kultur. Vi kommer att ge dig stort eget ansvar och vi har förtroende för att du gör vad som krävs för att leverera enastående resultat. Framgång på Qlocx handlar om teamwork, förmåga och utvecklingspotential, oavsett din bakgrund.

Vi önskar att du:

 • Har ett genuint tekniskt intresse där försäljnings- och/eller branscherfarenhet är meriterande.

 • Har en god kommunikationsförmåga, är strukturerad samt arbetar relationsskapande och målinriktat.

 • Är van vid att arbeta självständigt men uppskattar också att bidra och utvecklas i ett vinnande team.

 • Har en stor social förmåga och känner dig bekväm både i kontorsmiljö och på byggarbetsplats.

 • Har ett stort driv, är ansvarsfull och finner motivation i utmaningar.

 • Delar våra grundvärderingar mod, integritet, teamwork och engagemang.

 • Är bosatt i Stockholmsområdet

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningarna hanteras löpande. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Christian Åsheim, VD, på +46 701 452575, christian.asheim@qlocx.com

Qlocx-Christian3.jpg

Comment

Trikåfabriken i den digitala tidsåldern

Comment

Trikåfabriken i den digitala tidsåldern

Joakim Redaelli, CS Logistics projektledare, ansvarar för Trikåfabrikens logistik

Joakim Redaelli, CS Logistics projektledare, ansvarar för Trikåfabrikens logistik

CS Logistics tar Trikåfabriken till den digitala tidsåldern

Få platser i Stockholm har under de senaste decennierna förändrats så mycket som Hammarby Sjöstad. För inte så länge sedan var det garage, skrothandlare och fabrikslokaler som förknippades med området - Idag är Hammarby mer känt för sina moderna familjebostäder, vackra grönområden, trendiga restauranger och promenadstråken längs Hammarbyhamnen. Staden växer ständigt och just nu byggs bland annat skyskrapan Sthlm New 01, lägenhetshus i Heliosparken och Fabege och Arconas påbyggnader till Trikåfabriken, en av södra Stockholms mest anrika industrilokaler med en historia som sträcker sig hela vägen tillbaka till 1920-talet. Dåtid möter nu framtid på ett sätt som tar tillvara på det kulturella arvet, samtidigt som det lämnas plats för modern design och teknik.

Ett annat exempel på gammalt som möter nytt är den digitaliserade bygglogistik som Veidekke och CS Logistics tillämpar i projektet. Trikåfabriken var nämligen ett av de första byggprojekten att använda företaget Qlocx digitalt uppkopplade container för leverans av byggmaterial. Tekniken gör att produktionsarbetarna inte längre behöver möta transportören för att ta emot varorna. De lämnas istället i leveranscontainern som båda parter kan öppna genom en mobilapplikation. Material kan därför köras ut till projektet på natten så att arbetarna har sina varor direkt när arbetsdagen börjar. Sedan den togs i bruk har i skrivande stund över 1600 paket tagits emot i leveranscontainern.

De två personer som mest frekvent varit i kontakt med leveranscontainern sedan den togs in i mars 2018 är projektledaren Joakim Redaelli från CS Logistics och lagbasen Ingemar ”Igge” Persson från Nymans Elektriska AB. De båda lät sig intervjuas för att visa hur leveranscontainern påverkat arbetet.

När vi möts vid leveranscontainern är det snöstorm, så vi går in i värmen på platskontoret intill Hammarbyvägen. Joakim bjuder på en kopp kaffe och vi slår oss ned i varsin fåtölj.

Ni har haft Qlocx leveranscontainer i snart ett år nu. Känner du att det var rätt beslut för er på CS Logistics?

JR: Det tycker jag verkligen. Mycket av det som har gått till containern togs annars emot precis vid grinden ute på gatan, vilket skapar problem med våra andra materiallossningar. Vi har minskat antalet transporter jättemycket sedan vi skaffade containern. Här levereras det på natten, vilket gör att man inte märker av bilarna under produktionstid.

Har arbetsplatsen blivit säkrare sedan leveranscontainern togs in?

JR: Ja, det är en stor skillnad. När man bygger såhär centralt och inte har någon plats förutom sitt område är det alltid problem. Men leveranser via containern körs bara på nätterna, vilket gör att det inte är folk på området och inga andra leveranser som de krockar med.

Vad tycker era underentreprenörer om er digitala bygglogistik?

JR: Nymans El är supernöjda. De sade förra veckan att Qlocx har varit ett stort positivt inslag på det här projektet. Nymans El har leverans varje natt och det är många småpaket. Jag skulle, mellan tummen och pekfingret, säga att de utgör säkert en tredjedel av alla leveranser.

Hur skulle man kunna förbättra den digitaliserade bygglogistiken ännu mer?

JR: Jag tror det här med att koppla in leverantörer är viktigt. Förut fick jag lägga ned ganska mycket tid på att tala med leverantörer. Det är nog lättare att få in tjänsten på nya projekt om mycket av sådant är fixat redan innan man ställer dit leveranscontainern.

Joakim tar på sig hjälmen och återvänder till Trikåfabriken efter att ha välkomnat Ingemar in till kontoret. Ingemar berättar sedan vad logistiklösningen betytt för honom som underentreprenör.

Lagbasen Ingemar ”Igge” Persson tar dagligen emot leveranser i Qlocx leveranscontainer.

Lagbasen Ingemar ”Igge” Persson tar dagligen emot leveranser i Qlocx leveranscontainer.

Har din arbetssituation förändrats sedan ni började använda Qlocx leveranscontainer?

IP: Ja, absolut. Ofta är det så att det viktigaste materialet behövs direkt på morgonen och en sådan här dag skulle man inte haft en susning om när leveransen skulle komma, när det är sådant här väder. Men nu kommer leveranserna omkring klockan två på natten.

Har möjligheten att få leveranserna på natten alltså gjort arbetet lättare för dig?

IP: Ja, jättemycket faktiskt, i och med att vi har grejerna på morgonen. Folk beställer dagen innan och har sakerna på morgonen. Annars hade en leverans kunnat komma runt elva, halv tolv skulle jag gissa.

Innan leveranscontainern, hur ofta avbröts ditt arbete av leveransrelaterade telefonsamtal?

IP: Om det var en stor leverans var jag tvungen att ringa ihop lite gubbar för att komma ned och hämta sakerna. Det kunde ta en halvtimme, fyrtiofem minuter innan vi fick in sakerna. Gällande leveranser blir jag uppringd mycket mer sällan nu. Nu stannar vi till vid containern varje morgon när vi går ut från kontoret. En kille är utsedd till att öppna containern och ställa ut sakerna, sedan hjälps vi alla åt att ta med sakerna när vi går bort till bygget.

Vad skulle man kunna göra för att förbättra lösningen ännu mer?

IP: Det vi har pratat om är att beroende på byggets storlek ha en större container för få plats med mer och att slippa göra tilläggsbeställningar. Det skulle också vara ännu bättre om leveranscontainern kunde ställas borta vid grinden, men sådant måste planeras redan från början.

Qlocx leveranscontainer står vid Hammarby Fabriksväg och sedan mars 2018 har 1600 paket levererats dit. Platskontoret med Ingemars kontorshörna syns strax bakom containern.

Qlocx leveranscontainer står vid Hammarby Fabriksväg och sedan mars 2018 har 1600 paket levererats dit. Platskontoret med Ingemars kontorshörna syns strax bakom containern.

Ingemar tackar för sig och tar plats vid sitt skrivbord med utsikt mot byggprojektet ett kvarter bort. Det är bara några månader kvar tills Trikåfabriken återigen står öppen för nästa generation av företagande och redan nu, under själva konstruktionen, går det att se hur modern digital teknik kan gå hand i hand med det anrika industriella arv som Hammarby Sjöstad präglas av – ett exempel på att det moderna inte nödvändigtvis måste ersätta det gamla, utan istället kan ge det nytt liv.

Comment

Kortfilm om leveranscontainern

Comment

Kortfilm om leveranscontainern

Dags för dig att bli filmkritiker! Qlocx första reklamfilm är nu ute!

Vad tycker du om vår nya video som förklarar vår Leveranscontainer? Kommentera och låt oss veta din åsikt!

Bygglogistik är ett jättestort pussel, men vi på Qlocx vill få ihop det med så få bitar som möjligt. Därför tog vi fram vår smarta Leveranscontainer som snabbt blivit en succé i byggbranschen. Smartare bygglogistik leder till minskat slöseri av resurser och högre säkerhet, vilket bland andra Peab, Skanska, NCC och Sveriges Byggindustrier försöker uppnå genom initiativet Håll Nollan med visionen att helt eliminera olyckor i byggbranschen.

För att berätta hur Leveranscontainern fungerar har vi nu skapat en kortfilm som vi hoppas att du kommer gilla. Vi ser fram emot att höra vad du tycker, om det var lätt att förstå och vad som kan göras bättre!

Comment

Varför pratar alla om digitalisering?

Comment

Varför pratar alla om digitalisering?

Digitalisering är ett ord som inte kan ha undgått någon som haft med byggbranschen att göra de senaste åren. Och det finns många goda anledningar till det.

I byggindustrin finns det många processer som ofta sköts manuellt. Även om processerna är beprövade och använts länge kommer de på sikt aldrig att kunna mäta sig med digitala processer. För att fortsätta vara effektiv, kunna göra realistiska planer och vara konkurrenskraftig behöver man på byggbranschen se till att man vet exakt vad man har, vad man behöver och vad som händer inom den egna verksamheten.

Genom att ersätta manuella arbetsprocesser, exempelvis leveransflöden och logistik på byggprojekten, kan man få en helt annan kontroll. När alla använder samma digitala verktyg blir det möjligt att analysera data som annars var okänd och man kan därefter fatta beslut som bättre motsvarar nuläget. Det blir även möjligt att snabbare korrigera sina planer när man ständigt har tillgång till aktuell data.

Flera av våra samarbetspartners, såsom NCC, Skanska, Veidekke Sverige och JM tar redan idag steg mot en förbättrad strategisk översikt genom digitala arbetsprocesser och Qlocx är en del av denna transformation.

Läs mer om hur byggbranschen gynnas av att lämna papper och penna bakom sig:

Comment

Leveranscontainern fyller 1 år!

Comment

Leveranscontainern fyller 1 år!

Vi på Qlocx har nu haft våra uppkopplade leveranscontainrar ute på Stockholms byggarbetsplatser i precis ett år och de har redan visat sig bli en riktig succé. Inte enbart för byggprojekten, men även för leverantörerna och inte minst för transportörerna.

DB Schenker har levererat material till Qlocx leveranscontainrar för bland andra Hilti och har nu gått ut i Foretagande.se och berättat hur värdefull denna typ av digital utveckling har varit för deras egen verksamhet.

Mats Grundius, VD för DB Schenker säger följande:

Den nya tekniken skapar förutsättningar för att effektivisera logistikkedjan, vilket inte minst är viktigt ur ett hållbarhetsperspektiv. Vi kan lossa snabbt och säkert utan att störa ordinarie verksamhet och om vi kan leverera gods på kvällar och nätter slipper vi även bilköer.

Erik Nordqvist är Customer Solution Manager på DB Schenker och har följande att säga om vår typ av lösning:

Digitala lås kommer att möjliggöra för många branscher och olika typer av arbetsplatser i framtiden. Alla vill ha leveranser snabbt, flexibelt och effektivt utan att behöva avbryta sitt eget arbete. Det är där containrar, leveransrum och boxar rustade med digitala lås kommer in.

Vi är såklart jättestolta att kunna bidra med en så pass uppskattad produkt som visat sig hjälpa alla parter i logistikkedjan.

Qlocx ser fram emot att ta både leveranscontainern, och andra nya och innovativa lösningar, till fler verksamheter under 2019!

Comment

Qlocx och NCC omskrivna i Byggvärlden

Comment

Qlocx och NCC omskrivna i Byggvärlden

"Nu kan jag hämta paketen i samband med lunchen eller raster när jag ändå lämnar bygget. Det blir mycket effektivare"

Detta säger Lars Gustafsson som är förrådsansvarig hos NCC. Han lät sig intervjuas av Byggvärlden tillsammans med Ida Martelleur, Claes Henschel och oss på Qlocx för att berätta hur vi genom Vinnovas projekt “Uppkopplad Byggarbetsplats” har lyckats effektivisera bygglogistiken och göra produktionsarbetet både säkrare, resurssnålare och effektivare.

Vi ser med glädje fram emot att testa fler smarta lösningar tillsammans med NCC under Vinnova-projektets gång, så håll utkik för fler nyheter av denna kaliber under den närmaste framtiden.

Den digitala revolutionen i Svensk byggindustri har bara börjat!

Comment

Qlocx öppnar dörren till Sverige

Comment

Qlocx öppnar dörren till Sverige

Qlocx är stolta att nu ha satt igång vår första leveranscontainer utanför Stockholm i och med Skanskas byggstart för kvarteret Härolden i Karlstad. Projektet innefattar 150 moderna lägenheter och kommer ligga precis intill Klaraälven och flera vackra grönområden. I byggnaderna kommer även restauranger och caféer finnas.

Vi ser mycket fram emot att få vara en viktig del i att göra Härolden till en effektiv, smart och säker arbetsplats ända fram till projektet färdigställs år 2020.

Qlocx har visat Stockholm vad en smartare bygglogistik kan innebära för produktion, transportör, leverantör och alla som berörs av ett byggprojekt och vi är nu laddade för att visa detta för byggprojekt runtom i hela Sverige.

Håll utkik här på vår blogg eller våra sociala medier för fler spännande nyheter från Qlocx!

Comment

Hur minskar vi antalet olyckor på byggarbetsplatserna?

Comment

Hur minskar vi antalet olyckor på byggarbetsplatserna?

Risken för olyckor är en dyster verklighet som många företag i byggbranschen är väl bekanta med.

Trots att svenska byggföretag lägger avsevärda resurser på utbildning och utveckling inom säkerhet förekommer ändå olyckor, som i värsta fall kan leda till personskador eller dödsfall. Byggindustrin rapporterade att det under 2018 skedde 10 dödsolyckor inom byggindustrin, där 5 av dessa skedde på lossningsplatsen, dvs där byggmaterial och leveranser lastas av från fordonen. Detta är en ökning jämfört med 2017.

Denna utveckling vill Qlocx vara med och sätta stopp för.

Med Qlocx leveranscontainer på bygget behöver nämligen byggarbetare och transportör inte mötas vid leveranstillfället och det innebär att färre personer befinner sig på lossningsplatserna. Detta bidrar till en minskad risk för olyckor och kan på sikt hjälpa till att göra arbetsplatsen säkrare och tryggare för både byggarbetare och transportörer.

Vi på Qlocx ser fram emot att 2019 bli året då antalet olyckor och skador minskar i den svenska byggindustrin!

Comment

JUNIOR UTVECKLARE SÖKES

Comment

JUNIOR UTVECKLARE SÖKES

Det nya året har tagit sin början och den svenska byggindustrin fortsätter växa i flera sektorer.

Enligt ByggKonjunkturens prognos för 2019 kommer vi se en fortsatt satsning på lokaler och anläggningar, framförallt inom den offentliga sektorn. Qlocx har stora planer för 2019 och kommer delta i ett flertal av dessa nya projekt - först ut är Skanskas projekt vid Kulturhuset Stadsteatern.

I år kommer vår verksamhet fortsätta att växa och därför söker vi nu en driven Junior Utvecklare till vårt team.

Vill du starta din karriär i en produktägarposition? Har du intresse av front-end men är även intresserad av att få arbeta med back-end? Vi söker dig som är laddad för en rolig utmaning och har grundläggande kunskaper inom React och Node.

Qlocx revolutionerar hur man tar emot paket och leveranser genom våra egenutvecklade appstyrda lås. Mobilen blir din digitala nyckel, vilket ger oändliga möjligheter att skapa smarta logistiska flöden där chaufför och mottagare aldrig behöver möta varandra.

VI SÖKER DIG SOM:

 • Är intresserad av mjukvaru- och systemutveckling

 • Har kompetens inom Node.js och React.js

 • Är ambitiös och lojal

 • Gillar att lära dig nya tekniker

 • Drivs av att producera hög kvalitet

 • Söker ett heltidsjobb med eget ansvar och hög grad av frihet

Är du eller någon du känner intresserad av en karriär som utvecklare med hög grad av personlig frihet, ansvar och påverkan? Hör av er till oss idag!

Kontakta Robert Kofoed070-970 03 62 eller robert.kofoed@qlocx.com

Det kommer bli mycket roligt att se vad året erbjuder och vi ser fram emot att ta ombord fler duktiga medarbetare på denna spännande resa!

Gott nytt år från Qlocx!

Comment

En tillbakablick på Qlocx år 2018

Comment

En tillbakablick på Qlocx år 2018

Qlocx har haft ett riktigt roligt år 2018.

En hel del har hunnits med sedan årets början. Här är några av höjdpunkterna:

Detta är såklart bara början på en mycket spännande resa och vi ser fram emot vad 2019 har att erbjuda.

Vi på Qlocx önskar en God Jul och ett Gott Nytt År!

Comment

Skanska utökar sitt samarbete med Qlocx!

Comment

Skanska utökar sitt samarbete med Qlocx!

Tack vare de stora framgångarna i våra tidigare projekt har Qlocx leveranscontainer den senaste månaden införskaffats till ett flertal av Skanskas nya byggprojekt.

Började i november 2018:

Börjar i januari 2019:

Genom Qlocx lösning får Skanska nu bättre kontroll över sina leveranser och kan nu bygga upp några av Stockholms största landmärken mer resurseffektivt..

Vi ser fram emot ett spännande 2019 tillsammans med Skanska och våra övriga samarbetspartners!

Läs mer om Qlocx leveranscontainer.

Comment

Qlocx avbelastar Stockholmstrafiken genom nattleveranser

Comment

Qlocx avbelastar Stockholmstrafiken genom nattleveranser

Tillsammans med Ahlsell och Skanska bryter vi ny mark för en huvudstad med minskad trafik genom att börja köra nattleveranser.

I dagsläget går ca 75% av alla byggarbetsplatsernas leveranser mellan kl 6 - 12. Samtidigt som lastbilar måste kunna ta sig fram till stadens alla byggprojekt under dagtid slåss allt fler fordon om utrymmet på gatorna, bland annat på grund av ökad inflyttning och e-handel.

Vi tänker lösa detta problem genom Off Peak-leveranser. Bara en vecka efter vår gemensamma workshop med Ahlsell och Skanska genomfördes den första nattleveransen till Skanska-projektet Solna United.

Qlocx leveranslösning gör att trycket på Stockholmstrafiken på sikt kan sänkas genom nattleveranser, då gods istället kan köras när resten av Stockholm ligger och sover. Det gör även att byggarbetsplatsen har godset redan när arbetsdagen börjar istället för att behöva avbryta arbetet och ta emot godset.

En person som ser potentialen i lösningen är Benjamin Lindén, kategoriansvarig för arbetsplatslogistik hos Skanska:

”Vi har nu tagit ett första steg att förflytta vårt leveransflöde av paket- och styckegods till natten tack vare Qlocx digitala lås. Vi ser detta som en viktig nyckel i framtidens bygglogistik för innerstadsprojekt i storstäderna."

Vi på Qlocx är glada att kunna erbjuda en smartare bygglogistik! Läs mer om lösningen här.

Comment

Julklapps-fynda i vår nya webbshop!

Comment

Julklapps-fynda i vår nya webbshop!

mailbilden.jpg

Vi på Qlocx vill inte att man ska behöva hålla reda på massor av olika nycklar i sitt hem.

Om du just nu läser detta inlägg på mobilen tittar du faktiskt på din nya brevlådenyckel.

Vår smarta postlåda öppnas nämligen med ett enkelt knapptryck på mobilen och man kan snabbt dela med dig av den digitala nyckeln till vem man vill. Kanske man vill låna ut ett verktyg till grannen? Ska en vän lämna tillbaka något när man inte är hemma? Det löser man med en MP4000 Smart från Qlocx och Berglund.

Vi tycker MP4000 Smart är en perfekt julklapp för familjen, så nu har vi lanserat vår egen webbshop! Använd rabattkod QLOCX2018 i kassan för 20% rabatt och gratis frakt. Koden gäller januari ut eller de 100 första postlådorna.

Qlocx är stolta över att kunna lösa problem stora som små, både för företag och hushåll.

Håll ett öga här på Qlocx.com eller på våra sociala medier för fler spännande händelser inom närmaste framtiden!

Comment

Schenker om Qlocx: "En innovativ fullträff"

Comment

Schenker om Qlocx: "En innovativ fullträff"

Nyligen gick DB Schenker ut i Dagens Industri med en artikel som beskrev deras upplevelse av Qlocx leveranscontainer som en “innovativ fullträff.”

Vi är såklart mycket stolta över det goda betyget, men är samtidigt övertygade om att vad vi hittills sett bara är början på den stora potential som finns i vår revolutionära logistiklösning.

Qlocx leveranscontainer har på kort tid visat sig bli en succé för byggprojekt som länge letat efter sätt att digitalisera verksamheten, effektivisera logistiken, minska sin miljöpåverkan och förbättra säkerheten för arbetarna på bygget. Det ligger i alla byggprojekts intresse att förbättra dessa områden och gör leveranscontainern till en perfekt lösning för varje byggprojekt.

Vi på Qlocx ser med spänning fram emot att ta våra samarbetspartners verksamhet till nästa nivå med våra smarta uppkopplade produkter!

Comment

Qlocx.com får ett ansiktslyft

Comment

Qlocx.com får ett ansiktslyft

Qlocx.com har uppdaterats med ett helt nytt utseende som speglar de olika områden där våra smarta uppkopplade system hjälper användaren att förenkla sin vardag, oavsett om det är en privatperson eller en yrkesarbetare. Vi har gjort det enklare för våra besökare att hitta de produkter som är mest relevanta för just dem. Uppdelningen ser ut såhär:

Privat:

Om du är villaägare, lägenhetsboende eller fastighetsägare kan du här hitta smarta leveranslösningar för privata hushåll som både sparar tid och gör det mer bekvämt att ta emot paket till hemmet. Qlocx vision är att göra hemmet till ersättare för postombudet. Här hittar du produkter såsom postlådan MP4000 Smart, våra kylda leveransskåp för matleveranser, leveransrum och paketboxar för flerfamiljshus.

Företag:

Qlocx produkter är väl lämpade för att lösa utmaningarna hos företag, både i handeln och i byggindustrin. Hantering av leveranser och godsmottagning slukar mycket tid och resurser från verksamheter, som istället hade kunnat lägga den tiden på att förbättra och utveckla sina organisationer. Med våra produkter blir detta möjligt. För byggindustrin erbjuder Qlocx den välrenommerade leveranscontainern och den smarta leveranszonen. Till övrig handel finns våra smarta leveransrum och paketboxar som kan hjälpa butiker och kontor som regelbundet tar emot varuleveranser.

Övriga nyheter på Qlocx.com är bland annat bloggen som du just nu läser samt möjligheten att begära en offert och anmäla intresse för varje produkt direkt från vår sajt.

Vi ser fram emot att höra vad ni tycker om vår nya sajt och tar mer än gärna emot feedback om vad som kan göra den ännu bättre. Så tveka inte att kontakta oss!

Comment