MP4000_Lars2_blur (1).jpg
MP4000_Lars2_blur (1).jpg

Hem


Digitala lås där mobilen blir nyckeln

Uppkopplade leveransutrymmen och passersystem

SCROLL DOWN

Hem


Digitala lås där mobilen blir nyckeln

Uppkopplade leveransutrymmen och passersystem


Uppkopplade leveransutrymmen

för obemannade leveranser

Qlocx specialiserar sig på att skapa uppkopplade leveransutrymmen som möjliggör leveranser utan behov att vara närvarande för att möta transportören. Allt som behövs är att installera något av våra egenutvecklade app-styrda digitala lås. När transportören ska leverera paketet erhåller transportören automatiskt en digital engångsnyckel för att komma in i utrymmet du har valt för att leverera eller hämta upp en försändelse.

Passersystem

Slipp besväret med fysiska nycklar, taggar och koder. Qlocx digitala lås kan användas som ett passersystem och möjliggör enkel passage där mobiltelefonen blir din nyckel. Genom Qlocx webbportal kan du snabbt dela ut access och se alla de senaste händelserna. Har du redan idag ett befintligt passersystem kan Qlocx enkelt parallellkopplas med detta.

Givetvis finns appen både för iOS och Android.

Privat


Bor du i villa eller lägenhet? Beställer du dina varor eller matkassar online? Med hjälp av Qlocx uppkopplade postlåda kan du nu ta emot leveranserna direkt vid dörren istället för att gå till ditt postombud. Med en uppkopplad postlåda från Qlocx slipper du planera dagen efter när paketombudet knackar på eller när matkassen kommer fram. Läs mer om hur detta går till och hur Qlocx kan hjälpa dig att spara tid och energi i din vardag.

LÄS MER

Postlådor


Paketlådor


Passage

Företag


Representerar du ett företag och är intresserad av att veta mer om hur Qlocx digitala låssystem kan hjälpa dig på din arbetsplats? Vi på Qlocx förstår att varje industri har olika behov. Beroende på vilken industri du representerar har våra produkter egenskaper som är till fördel för din verksamhet. Följ länken så förklarar vi hur våra låssystem kan förenkla och förbättra din arbetsplats oavsett om du arbetar i byggindustrin, på kontor eller i retail.

LÄS MER

Aktuella projekt

Om du är intresserad av vad som händer på Qlocx, vilka projekt vi för tillfället håller på med och vad vi planerar för framtiden kan du besöka vår blogg. Klicka på någon av bilderna nedan för att komma dit.

Utvalda pressklipp

Frågor om Qlocx

Vill du bli återförsäljare av våra produkter eller transportör till våra digitala lås?

KONTAKTA OSS