Postlåda MP4000Smart

Qlocx har i samarbete med det marknadsledande varumärket för postlådor, Berglund Sweden, utvecklat en digitalt uppkopplad postlåda för villor som ersätter den vanliga brevlådan. Postlådan öppnas via en mobilapplikation och du kan genom applikationen dela ut både permanenta och temporära digitala nycklar med ett par enkla knapptryck. Postlådan drivs på batterier (AA) som håller i minst 1 år där appen känner av när det är dags att byta batterier.

MP4000Smart är framtidssäkrad för att framöver kunna ta emot paketleveranser utan att behöva möta transportören genom att leveransbudet blir tilldelad en digital engångsnyckel. Du kan också t.ex. sälja saker på Blocket utan att du behöver vara på plats för att möta köparen.


Postlådan fungerar på detta sätt:

  • Du och din familj kan öppna postlådan med mobiltelefonen och använda den som en säker brevlåda. Inte bara tillåter den att se alla öppningar som loggas i appen, utan ökar även säkerheten på din post vilket minimerar risken för identitetsstölder. Du kan också dela ut temporära och permanenta digitala nycklar på ett väldigt enkelt sätt till vem du vill, när du vill. Denna funktionalitet ingår i köpet av leveransboxen och är en gratistjänst.

  • MP4000Smart är en framtidssäkrad postlåda för att ta emot e-handlade paket genom Qlocx leveranstjänst. Vi arbetar just nu för att kunna lansera tjänsten under 2019 som ett abonnemang för alla med en MP4000Smart.
Tekniska specifikationer:
Höjd: 1020mm, Bredd: 390mm, Djup: 310mm, Vikt: 14kg

Postlådans säkerhet


  • Alla händelser loggas på person och tid
  • Feedback i appen om dörren är öppen eller stängd
  • Låset klarar av dragkrafter upp till 6000 N
  • Markmonterings-kit för gjutning ingår i köpet
  • Hög kryptering i den digitala kommunikationen

Besök webbutiken

Nu kan du köpa postlådan direkt ifrån vår webbutik!